XStreams:n filosofia

 

Meloen olet lähempänä luontoa, kuin esimerkiksi kävellen, ratsastaen tai pyöräillen. Suomen luonto tarjoaa aidon kosketuksen todelliseen erämaahan ja koskemattomaan luontoon Pohjois-Euroopassa.

 

Haluamme luoda asiakkaillemme vahvan tiimihengen ja välittää annoksen suomalaista sisua. Matkalla voimme kohdata haasteita, mutta yhdessä selviämme mistä tahansa

 

 

Turvallisuus huomioitu Kaikilla retkillämme on tukikohdat, josta meidät voidaan tarpeen tullen paikantaa ja johon voimme leiriytyä. Haluamme tarjota Sinulle palan villiä luontoa, mutta turvallisuus huomioiden. Käytämme pelastusliivejä ja vältämme järvien ylityksiä ukkosella ja kovalla tuulella. Liikumme aina kiintopisteestä toiseen, jotta tarpeen tullen myös apu on nopeasti saatavissa paikalle.

XSTREAMS

Kangaskatu 2

76100 Pieksämäki

 

info(at)xstreams.fi

www.xstreams.fi

 

 

XSTREAMS tarjoaa Nordic Create

 

XSTREAMSIN TÄRKEIN ARVO ON ASIAKKAAN KOKEMUS LUONNOSSA
ARVOT Resurssit ovat tärkeitä Pystymme tarjoamaan palan koskematonta luontoa mahdollisimman läheltä katsottuna, mutta pysymme myös tarpeeksi kaukana säilyttääksemme sen.
Turvallisuus huomioitu Kaikilla retkillämme on tukikohdat, josta meidät voidaan tarpeen tullen paikantaa ja johon voimme leiriytyä. Haluamme tarjota Sinulle palan villiä luontoa, mutta turvallisuus huomioiden. Käytämme pelastusliivejä ja vältämme järvien ylityksiä ukkosella ja kovalla tuulella. Liikumme aina kiintopisteestä toiseen, jotta tarpeen tullen myös apu on nopeasti saatavissa paikalle. Ohjeistamme melomaan niin tyynellä säällä, kuin villimmässäkin virrassa tarjoten samalla tietoa ja oppia Suomen luonnosta ja villieläimistä luonnonsuojelua unohtamatta. Haluamme olla luotettava yhteistyökumppani. Käytämme paljon luonnon raaka-aineita ja lähiruokaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme luonnossa aidon ja rehellisen kokemuksen, joka on yhdistelmä seikkailua ja hauskanpitoa.