Missiomme

Missiomme on viedä asiakkaat turvallisesti luontoon ja sieltä takaisin inspiroituneena ja kokemusta rikkaampana. Muodostaa yhdessä tiimi, joka selviytyy eteen tulevista haasteista ja voi saavuttaa mitä tahansa yhdessä. Ohjeistaa melomaan niin tyynellä säällä, kuin villimmässäkin virrassa tarjoten samalla tietoa ja oppia Suomen luonnosta ja villieläimistä luonnonsuojelua unohtamatta.

Meitsä ja palvelusta

Pyrimme välttämään massaturismia ja isoja ryhmiä, ja siksi otamme retkillemme vain muutamia asiakkaita viikossa. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan paremmin asiakkaidemme toiveisiin ja tarjoamaan henkilökohtaisempaa palvelua. Siksi olemme myös joustavia retkiohjelmien suunnittelussa. Meidän kokemuksemme on Sinun etusi.

Opastetus melontaretket

Naarajoki (Etelä-Savo) 1- 7 päivää (Pieksämäki – Kangasniemi)

Majavareitti (Etelä-Savo) 1- 3 päivää

Oravareitti (Etelä-Savo) 1-5 päivää

Suihkolanjoki (Etelä-Savo) 1-5 päivää (Jäppilä to Lake Saimaa)

Koitajoki (Karjala) 2-6 päivää

Ulpukkareitti (Etelä-Savo) 1-4 päivää

Opastetut lumikenkäreitit

Vedenjakajareitti (Etelä-Savo)

5-10 km, yksi päivä* , 5 tuntia (Etelä-Savo, Pieksämäki)

Lumikenkäilemme metsässä ja järvellä sekä nautimme erähenkisen lounaan taukopaikalla kauniin vedenjakajareitin varrella jossa on myös mahdollisuus pilkkiongintaan (järvikalat) tai lohiongintaan Tahilammella.

Opastettu retki sisältää ruokailun ja kalastusluvan pilkkimistä varten. Minimi ryhmän koko on neljä henkilöä – hinta EUR 149/hlö.

*HUOM. Kaikki yllämainitut retket voidaan toteuttaa myös päiväretkinä, jolloin matkaa kertyy melottavaksi n. 10-15 km, tai räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan.